Podjetje Euro GV d.o.o. je slovensko podjetje, ki se pretežno ukvarja s proizvodnjo gasilskih vozil. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1985 in od takrat doživlja stalno rast, ki temelji na nenehnem izboljševanju kakovosti naših izdelkov in predvsem zaradi naših naložb v raziskave in razvoj.

Naša usmeritev je spodbujati nadaljnjo posodobitev in razvoj podjetja, da bi ostali vodilni proizvajalec gasilskih vozil v Sloveniji in s ciljem postati eden vodilnih proizvajalcev gasilskih vozil v Evropi.

Trenutni obseg proizvodnje znaša 80 enot letno, ki ga izvajajo naši visoko usposobljeni zaposleni. Število zaposlenih se med letom spreminja in se lahko prilagodi glede na povpraševanje. Podjetje Euro GV d.o.o. vedno spoštuje ustrezne pogodbene obveznosti in temu primerno prilagaja svojo proizvodnjo.

Proizvodne kapacitete so izjemno fleksibilne, tako da lahko izpolnimo vse zahteve naročnika. Obstaja širok spekter možnosti, ki segajo od podaljšanih kabin, ki temeljijo na šasijah vseh večjih proizvajalcev, do popolnoma opremljenih gasilskih vozil. Test.

Naše prednosti

Izkušnje -več kot 30 let
Modernizacija & razvoj
Visokokvalificiran kader
Prisotni v 17 državah

Standardi, ki se uporabljajo pri proizvodnji karoserij za gasilska vozila, so na EU primerljivi tehnološki ravni za uporabo aluminijastih profilov, pločevine, lasersko rezane aluminijaste pločevine in umetnih materialov.

Oprema, vgrajena v vsako tovorno vozilo, je kvalitetna in izvira iz priznanih evropskih proizvajalcev. Je ekonomično vgrajen v skladu s tipsko specifikacijo, standardi in navodili za uporabo posameznih proizvajalcev avtomobilskih šasij.

Najdete lahko izdelke, ki jih proizvaja Euro GV ali izhajajo iz več dogovorov o sodelovanju, sklenjenih z Euro GV v državah, kot so Slovenija, Hrvaška, Bosna, Kosovo, Nemčija, Švica, Nizozemska, Združeni arabski emirati, Azerbajdžan, Egipt, DR Kongo, Nigerija, Kenija , Vietnam, Rusija, Indija in Kitajska.

ZAKAJ SODELOVANJE Z NAMI?

Naša vozila

najboljša kombinacija kakovosti in cene na svetu

Vzdržljivost

Življenjska doba vozil najmanj 15-20 let – z rednimi servisi

Zmogljivost

Vozila so zasnovana za delo v težkih pogojih

Uporabnost

Vozila so zasnovana tako, da so prijazna do uporabnikov

Kakovost

Najnovejši dizajn in uporaba zadnje tehnologije

KAJ LAHKO NAREDIMO ZA NAŠE STRANKE

Individualna obravnava vseh strank in individualne rešitve
Zelo prilagodljive zmogljivosti in hitre reakcije
Dobro prodajno in poprodajno partnerstvo
poskušamo doseči partnerstvo z našimi kupci
Vedno poskušamo doseči najboljšo možno ceno za dano kakovost